Tvrtka ORTEH nastala je na temelju višegodišnjeg rada i iskustva, na područjima manipulacije i transporta sirovinama i proizvodima u industriji.

Osnovne djelatnosti tvrtke su servis, proizvodnja i prodaja industrijskih kranova, dizalica, transpotrne opreme, održavanje, modernizacija i automatizacija strojeva i opreme u industriji.

 

U današnje doba, kada su automatizirani strojevi i oprema prisutni u svakom dijelu proizvodnje, bitno je imati partnera koji Vam može pružiti potporu u tom segmentu te preuzeti odgovornost pravilnog održavanja u pogledu redovnog ili interventnog.

Uz samostalan rad i suradnju sa domaćim i svjetski priznatim inozemnim partnerima, iza nas stoji višegodišnje iskustvo, te konstantno obrazovanje i usavršavanje.

Kroz individualan pristup Vama kao potencijalnom klijentu, trudimo se pronaći i najbolje tehničko i tehnološko rješenje, sa naglaskom na optimalno, financijski povoljno i vremenski najmanje zahtjevno rješenje.

 

U tvrtci Orteh pronaći će te kvalitetnog i trajnog partnera koji će se brinuti o opremi implementiranoj u Vaš proizvodni pogon, skladište ili poslovni objekat, bilo da se radi o najjednostavnijem ili kompleksnom proizvodnom sustavu.

 

Zahvaljujemo na posjeti našoj stranici, i veselimo se budućoj uspješnoj suradnji.

 

OSNOVNI PODACI

ORTEH d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge
Matije Gupca 4, 33515 Orahovica
TRGOVAČKI SUD U BJELOVARU
Tt-16/148-4
MBS: 010091379

Temeljni kapital 500,00 kn, uplaćen u cijelosti

OIB: 97635799892
VAT/EORI: HR97635799892

Krešimir Samardžić,
Zastupa društvo samostalno i neograničeno

Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3A, 51000 Rijeka
HR3524020061100770336
SWIFT/BIC: ESBCHR22

 

logo-orteh-full

 

ORTEH REFERENCE

  vina-belje_g spacva_gslavonski-hrast_gkremik-servis-MARINA-PRIMOSTEN_gbelje_gHarburg-Freudenberger_gvioleta_gtvornica-secera-osijek_g   starco  offertissima_g  skolska-knjiga-g